CRAMO`S landssamling gjennomført.

Hei!

Vi skrev i en tidligere blogg om forberedelser som var gjort imf. CRAMO`s landsamling for 2013. I helga gikk den av stabelen på Scandic Hotell Gardermoen.

TeamKraft var bedt om å være med som en delaktør til det hele. Vi vil i den forbindelse legge ut flere blogger fra samlingen for å vise og fortelle (igjen) at vår «portefølje» består av noe mer en TeamTower som er bygd på Slettevold Gård i Mysen.

Ifm. en landssamling kreves det mye jobb i forkant. Planlegging er viktig. Geir og Mona i Cramo har i den forbindelse vært våre «sparringspartnere. Vi fikk høre at fjorårsamlingen hadde vært veldig bra, men at det kanskje kunne være på sin plass å ha med noen praktiske øvelser for samarbeidstrening.

Øvelser har vi. Hvordan det skal tilrettelegges kan vi. Hvordan de skal gjennomføres og ikke minst evalueres har vi lang og god erfaring med. OG det fungerer.

Med ca 160 personer som skal innom 8 poster (TeamKraft hadde post 7 og 8) på 4 timer MÅ logistikk fungere. På våre ca 10 års virke, kan det telles på få fingre de gangene dette ikke har fungert. Gårsdagens oppsatte timeplan ble også fulgt nær sagt «til døra».

Billedkollasjen viser at TeamKraft har ansvaret for post 7 og 8. Samling i forkant og felles informasjon er viktig. Her ser vi Inge Magnus i full gang på podiet. Tidsplan vises på storskjerm.

Noen av CRAMO`s egne poster var ute (tiltross for 10 kalde). Høye kraner og arbeidsbrakker må vises frem på steder hvor plassen tillater det. TeamKraft er vant til å jobbe ute, men igår hadde vi gode og varme rom inne på hotellet

Hva vi gjorde? Åge i full gang med å vise (lære) Cramo`s ansatte kamprop med en høy faktor av humor og glede etter vel gjennomført oppgave.
Inge Magnus har god kontroll når folket må «ta litt på hverandre» for å hjelpe felleskapet raskest mulig igjennom det velkjente
«Edderkoppnettet».
Marius har overordnet kontroll på gruppa som har satt seg ned på gulvet for å tenke.

Flere blogger fra samlingen kommer!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s