GRATULERER TIL VÅRE HOPPERE IGJEN OG IGJEN!

God kveld kjære venner!

For en uke for norsk hoppsport.

Idag vinner Anette norges første WC-renn for kvinner gjennom tidene i Schonach. Line følger opp med en flott 6 plass. Maren har tidligere vist at hun kan og vil helt sikker være med på å prege norsk jentehopp i fremtiden. Alle landslagjentene var ikke med denne gangen, men bare vent!!

Hoppuka for gutta sier sitt. Hopp har ikke blitt mindre populært etter dette. På pallen i alle renn. Anders Jacobsen får 2 pl sammenlagt. Tom Hilde tredje og Anders Bardal nr 5. Norges øvrige deltagere har tidligere vist at de kan og vil helt sikkert komme sterkt tilbake.

Både herre og damelag (jentelag, som de nok vil kalles) leverer. De fremstår på en måte som norge kan og skal være både stolte og glade for. De gleder seg over lagkameraters suksess. De er flotte ambassadører for norsk toppidrett og ikke minst som forbilder for fremtidige «stjerner».

Trenere og støtteapparat viser en glede som går rett inn i nordmenns hjerter. Det har vi fått bevist gjennom de siste dagene.

TeamKraft på Mysen er både glade og stolte over at vi er med på «denne reisen».

Vi gleder oss stort til fortsettelsen og ønsker lagene LYKKE TIL videre mot flere spennende renn, heder og ære.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s