GODT NYTT ÅR!!

Fra oss i TeamKraft. Bilder er tatt igjennom 2012 og viser:

1. Fra Rømskog Spa og Resort. Praktiske øvelser med betjeningen etter kort innføring av teori igjennom «Bestselgeren». Strålende
tilbakemeldinger.

2. Fra kontorene til Jørn Brauner og firmaet Red Line Web. Siren, Inge og Are på besøk. Jørn er forøvrig samarbeidspartner med Kay i CampusNorge.

3.»Bestselgerens» 4 bøker. Et meget godt teoretisk verktøy til bruk for alle. Bøkene er godkjent som fagbøker på høgskolen.

4. Kay Egil Ellingsen og Stein Tyrdal, forfattere av nevnte bøker på besøk hos TeamKraft.

5. Rolf, Per og Åge i «Grisehytta» på Slettevold. 3 meget gode kamerater og medhjelpere i TeamKraft.

6. Fra Mysenelva og prosjektet «Mysenelvas Venner»

7. Latteren sitter løst når vi gjennomfører våre praktiske øvelser. Her fra «Reduitten» på Høytorp Fort.

8. Hellerud Vg. skole fra Oslo på besøk. Gruppa er samlet før øvelsen settes igang. Her fra Slettevold Gård.Tilbakemeldingene meget gode og oppfølgingsmøter med Osloskolen er berammet.

9. Høytorp Fort er en av TeamKraft`s mange arenaer. Eidsberg Sparebank på veg. Masse ros og meget gode tilbakemeldinger igjen.

10. Vi er både stolte og glade for samarbeidet med våre hopplandslag. Det er med glede vi ser at jobben som våre nye trenere gjør med hopperne gir resultater. Men hobbyer må også «dyrkes». Bildet viser Lars Erik, Thomas Hørtl
Alexander Støckl, Lars Kristian, Marius, Magnus Brevik, Tor Arve og Mathias ved Rødenessjøen. Gjeddefiske står på planen.

11. Harakas barnehages ansatte på Fredriksten Festning i Halden. Praktiske øvelser på «Overberget» Innføring i»Bestselgerens» teori. Tilbakemeldingene–meget gode.

12. Bjørn Heidenstrøm, (TeamKrafter og god venn) holder foredrag på Vollene Gård i Spydeberg for Grinitun Pleie og Omsorgssenteret`s ansatte. Innføring i «Bestselgeren`s» teori, deretter praktiske øvelser. Tilbakemeldingene-meget gode.

13. Motbakkegjengens rakfisklag på Einarbu i November med
foredragsholder Yngve Hågensen.

14. Jan Otto Danielsen har samlet hopplandslagsjentene på og rundt sin gamle militære «doning» Her ifm Attitude Camp i juni hvor Maren, Gyda, Anette, Synne, Jenny og Line virkelig fikk kjørt seg.
EN LITEN QUIZ:Kjøretøyet har kulehull i skroget og var med under landgangen i Normandie under andre verdenskrig. NÅR VAR DETTE??

TEAMKRAFT ser frem til 2013. Mange spennende ting er på gang. Vi gleder oss til å utvikle samarbeidet med Kay/Jørn og «Bestselgeren», med gamle og nye kunder, hopplandslagene, nye arenaer. Vi gleder oss over at flere lokale begynner å benytte seg av våre tjenester. Våre verktøy er gode. Det vet vi og det ser vi. Tilbakemeldingene som vi får viser at TeamKraft har noe å tilføre
sine kunder.

GODT NYTT ÅR!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s