Redlineweb – Jørn Brauner og nye nettsider

God kveld!

I disse dager er TeamKraft iferd med å legge ut nye nettsider. Hvordan skal vi markedsføre oss har vært og er et stadig tilbakevendende spørsmål

Med en utvikling som raser avgårde der ute MÅ vi enten «henge med» el.» hoppe av». Vi har valgt det siste.

Etter snart 10 års virke har vi sett at markedsføring ikke kun nytter via «jungeltelegrafen og «gosnakk» igjennom kunder og grupper som har benyttet seg av våre tjenester.

Sosiale medier med Facebook, Linkedin og You Tube for å nevne noe ,var for oss nær sagt et ikke-tema for få år tilbake. Nå ser vi at dette er verktøy nr. 1 ifht. markedsføring.

Bjørn «The Shirt» nådde ca 2 milliarder mennesker på på sin sykkeltur til fotball-vm i 2009-2010. Hvordan? Med sin lapptopp, og aktive blogging. Alt er dokumentert igjennom film og bilder.
Han satte oss på sporet og forklarte hvordan dette kunne gjøres. Bjørn har hjulpet oss mye og er fortsatt til stor hjelp i vårt firma.

MEN utviklingen stopper ikke. Skal du henge med MÅ en oppdatere seg ofte. Ikke en gang i halvåret, el en gang i mnd, men ukentlig og noen ganger daglig.

Vi kom i kontakt med JØRN BRAUNER som driver firmaet Redlineweb i Oslo igjennom Kay «bestselgeren» og Campus Norge.
Etterhvert som vi har blitt kjent med Jørn skjønner vi at det er stor forskjell på de som påberoper seg å si at de kan og de som VIRKELIG kan faget sitt. Jørn KAN faget sitt.

TeamKraft håper nå at vi kommer til å nå langt flere potensielle kunder igjennom nevnte nye nettsider og en noe mere aktiv bruk av sosiale medier.

Vi vil som alliansepartnere til Jørn og Kay i Campus Norge jobbe aktivt for å hjelpe hverandre med å nå flere og større kundegrupper. Og vi er igang!!

Billdene er fra Slettevold gård den 19.10 hvor Jørn hadde et interessant foredrag omkring bl.a sosiale medier. Nedenunder ser vi Jørn, Are, Siren og Inge i full konsentrasjon i kontorene til Redlineweb http://www.redlineweb Akersgt. 1-5 i Oslo.

TeamKraft takker for god hjelp så langt og ser frem til et fortsatt godt samarbeide.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s