Mysenelvas Venner takker for all hjelp!

God kveld!

Mysenelvas Venner har besluttet at lørdag den 1.12. var den siste organiserte dugnaden for 2012. En fantastisk jobb er igjen gjort igjennom året som snart er historie.

Flere har meldt seg inn i «venneflokken» og antallet medlemmer nærmer seg 250. Tipper at vi passerer det ila. våren 2013.

Det er fortsatt mange dugnadstimer som gjenstår, men mange med meg er helt sikre på at prosjektet vil bli gjennomført i tråd med det som lå til grunn når ideen ble satt ut i livet for snart 2 år siden.

Det neste store er broen som skal bygges fra Mustorpjordet og over på kommunal grunn. Deretter er det full fart videre mot gamle gravhauger og Birkelunden ved Eidsberg Ungdomsskole.

Siste lørdag ble det kjørt ut ytterligere lass med grovpukk og subbus i området Orelundet. Det neste som skjer her er oppsett av en Gapahuk. Tillater vær og vind jobb utover vinteren skal en ikke se bort ifra at iherdige hender setter opp denne før vårsola igjen gjør innhugg ved elva.

Synlige vårtegn kan vi også få når Krokus og Tulipaner spretter opp i området ved Susebakke. Eksakt hvor skal vi ikke si noe om, men Juul Aage og Kikkan har satt ut flere hundre løk som fohåpenlig vil vise seg om noen måneder.

Billedkollasjen idag viser Ragnar, Tore, Roar, Johnny og Rolf etter nok en dugnadsøkt ved Kloppa/Orelunden.

Ved Susebakke ser vi Juul Aage og Kikkan i full gang med beplantning av løk. Disse gutta har jobbet ved området
Susebakke-Pennestrøket-Hæra igjennom hele høsten. Motorsaga har som vi ser også vært flittig i bruk.

Rett nedenfor Hæra er det satt opp en flott Laavu til utlån. «Byggmester» kommer vi tilbake til, men Sandbo Bofelleskap har fått jobb med å hjelpe til i dette området. Det er mye som skal gjøres både med vedhogst, og rydding av sti mot Susebakkefossen.

Vi takker igjen alle som har vært med å bidra ved og til elva igjennom året, og ser frem til nye dugnader og treff i 2013.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s