Hva ligger det i «Alvorlig moro»?

God kveld!

Alvorlig moro er en av flere «pakker» som TeamKraft tilbyr sine kunder. Hva ligger egentlig i den?

Gårsdagens blogg viste bilder fra Eidsberg Sparebank`s samling med oss lørdag den 10.11. Hva rekker vi på 3-4 timer?

Egentlig altfor lite, men vi kan gi våre kunder en enkel teoretisk innføring i hva vår gamle venn Hipokrates forsket på i tiden rundt 430 f.kr. At vi mennesker er skapt forskjellig, at vi har forskjellige egenskaper, noen ler mye, andre mindre, noe trenger mye informasjon, andre mindre osv.osv.

Deretter legger vi opp til forskjellige praktiske øvelser. Her har vi mye å velge mellom, men det som er viktig for oss er å nettopp få frem noen av de forskjellighetene som nevnt ovenfor.

Etter mange års erfaring ser vi at dette nær sagt fungerer hver gang. Igjennom tidligere yrker og livserfaring forøvrig har vi dratt med oss mye lærdom i å «lese andre» i forskjellige situasjoner. Når vi i tillegg har med oss gode verktøy igjennom «fargene», viser det seg at dette så absolutt har noe for seg.

Gruppene som besøker oss kommer som oftest med meget gode
tilbakemeldinger. Det som også går igjen er at vi hadde for liten tid både til den teoretiske og praktiske delen.

Billedkollasjen idag er sammensatt av grupper fra Rømskog Spa & Resort på Rømskog og Eidsberg Sparebank`s samlling på Høytorp Fort.

Latteren sitter nær sagt alltid løst når vi setter igang, men det er også en stor grad av konsentrasjon og alvor. De forskjellige mennesketypene kommer frem.

I et team trenger vi forskjellighetene. Da fungerer teamet og laget best. Begynner hver og en med seg selv har vi et godt utgangspunkt. Alle har sine sterke sider og potensielle begrensninger. Deretter må det trenes og trenes.

Vi takker igjen de ansatte ved Rømskog Spa & Resort og Eidsberg Sparebank for gode og meget positive tilbakemeldinger. Nok engang har TeamKraft fått bevis for at konseptet fungerer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s