Eidsberg Sparebank på besøk

Hei!

Vi i TeamKraft setter stor pris på å bli brukt av lokale aktører.

Vi velger å gjengi noe av det som kom frem ifm. oppsummeringen som kom oss ihende noen dager etterpå.

VÅRE ØNSKER: Lørdag 10 november hadde vi satt av dagen til å jobbe med planer, mål og forbedringer for 2013. For å få de ansatte forberedt på avdelingsvis planlegging på ettermiddagen, ønsket vi å gi de ansatte en litt annerledes start på dagen, enn det å møte direkte opp i banken for å starte et møte.

HVA FIKK VIi: Vi ble tatt imot på Restaurant Fortet på Høytorp Fort, med en kort innføring i hva vi skulle igjennom de nærmeste timene. Deretter ble vi delt inn i 4 lag og oppgaver/utfordringer ble gitt. Oppgavene ble gjennomført med stor gkød og høy stemning. Områdene på Høytorp fort ga dette et ekstra løft, og mange av oss fra lokalområdet fikk øynene opp for hva vi kan oppleve i nærområdet. Gruppene fikk virkelig testet seg på det å jobbe/tenke sammen.
Etter utført arbeid var det oppsummering med resultater og premieutdeling. Oppholdet ble avsluttet med en meget god lunsj.

OPPSUMERING:Et profesjonelt opplegg, med en blanding av litt teori og praktiske oppgaver i spennende omgivelser. Mange positive
tilbakemeldinger fra deltagerne. Vi fikk veldig mye ut av disse 4 timene, men vi skulle gjerne vært lenger.

Med vennlig hilsen
Eidsberg sparebank.

Som nevnt ovenfor, dette setter vi stor pris på. Vi vet at vårt konsept fungerer og vi håper derfor at flere og flere lokale aktører kan benytte seg av våre tjenester enten det er snakk om noen timer, en dag el. «pakkeløsninger» som går over tid.

TeamKraft takker nok engang Eidsberg Sparebank for oppdraget og håper på at vi kan treffes igjen ved en senere anledning.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s