Lansering av «Bestselgeren» på låven.

God søndag!

Det skjer mye om dagen, men igjen velger vi å dra med oss noe av historien.

Vi går tilbake til 19.10.2012 og lanseringen av «Bestselgeren», nå på Slettevold Gård i Mysen.

Kay Egil Ellingsen og Stein «humordoktoren» Tyrdal var på plass, i tillegg til Jørn Brauner fra Redline web og samarbeidspartner med Kay i Campusnorge. De to førstnevnte har brukt ca tre og et halvt år på å skrive de fire bøkene «Bestselgeren`s 24 ferdigheter, Bestselgeren`s kommunikasjon, Prestasjonsledelse av Bestselgeren, og nr 4,
Bestselgeren`s verktøykasse.

Her handler det om deg og meg, om kommunikasjon, om service, læren om at vi er forskjellige som mennesker og ikke minst respekten for hverandre tiltross for nevnte forskjelligheter mm. Bøkene fortjener å bli lest.

Stein «humordoktoren» Tyrdal har skrevet bøker tidligere, nettopp om temaet humor. Hvorfor humor, hva gjør det med oss, når passer det med humor osv. osv. Hans foredrag denne dagen var et lite utdrag av det som han har i «kofferten» og det slo an.

Deretter snakket Jørn om sosiale medier og hvordan det kan brukes i bl.a markedsføring. På dette feltet er han en av de beste i Norge, og vi i TeamKraft er veldig glade for å ha stiftet bekjentskap med Jørn. Fortsettelsen ser vi virkelig frem til.

Tilslutt var det Kay som igjen brukte både kropp og tale til å markedsføre «Bestselgeren`s 4 bøker. Et lunt smil og slagferdige historier står nok engang til terningkast 6.

Vi i TeamKraft takker våre tre venner for en flott dag på Slettevold Gård. Etter at foredragene var over tok de fremmøtte seg tid til mingling og samtaler.

Billedkollasjen viser bl.a foredragsholdere med forfattere i midten. Jørn ser dere nede til venstre. Kay isammen med Erik Unaas, representanter fra Rømskog Spa og Resort, Are Høydal ifra Halden fengsel. TeamKraft med Siren og Inge «poserer» isammen med noen av de nevnte nede til høyre.

Vi er igang med fortsettelsen og ser lyst på 2013 som et godt år for alle rundt «Bestelgeren».

TeamKraft er med!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s