Fyr og flamme ved elva!

Søndag 25.11.2012 hadde Mysenelvas Venner annonsert med bålkos, gløgg og pølser ved Orelunden, et av flere steder ved elva som er iferd med å rustes opp med stier og sitteplasser.

Igår ca kl 1000 sørget Juul Aage og Kikkan for å tenne opp bål til dagens seanse. Her skulle det brenne de neste to døgnene. Som vi ser av bildene, bålene brant som de skulle.

Og dugnadsgjengen var så absolutt ikke alene ved elva ikveld. Ca 200 mennesker i alle aldre fant frem til Orelunden fra Kloppa. Hver og en som kom fikk utdelt refleksbånd med påskrift «Mysenelvas Venner» Tore og Roar hadde god kontroll på hvor mange som hadde blitt delt ut.

Det var satt ut ca 60 fakler langs stien. 10 «båltønner» og 3 store bål brant ved samlingsplassen.
Tor Jota og Bernt Bekke sørget for underholdning med gitar, trekkspill og sang.
Det var salg av pølser og gløgg. Ordfører Unaas var på plass. Mysenposten var på plass og Indre Smaalenene tok bilder og gjorde flere intervjuer.

Nok engang beviser prosjektet at dette har kommet for å bli. Vi er ikke i tvil om at flere vil tegne seg som medlemmer etter kveldens vellykkede samling i Orelunden.

Takk til alle som kom til elva ikveld og til alle dere som støtter prosjektet. Hadde dere ikke anledning til å være på plass ikveld kan vi love at det blir flere muligheter. Dette er kun en «spe start».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s