«Motbakkegjengen» vs. Hopplandslagene.

God fredag!

Igår var det torsdag og trening i bakken opp mot Einarbu.

Hver torsdag året igjennom møtes «Motbakkegjengen» til trening, badstu og sosial hygge med kaffe og vaffel. Denne dagen kan betegnes som «hellig».

Eldstemann har rundet 83, yngstemann er noen tiår yngre. Igår var det over 20 iherdige og spreke mannfolk som gjennomførte flere drag i den ca 700 m. lange motbakken opp til Einarbu.

Det er ingeting som stopper denne gjengen. Ikke dårlig vær, ikke kulde, ikke varme. Været er faktisk et «ikketema». Det er på med hodelykter når det er for mørkt. Isbrodder når det er litt glatt. Lettelse i antrekk når det er varmt.

Smilet, latteren og den gode historien sitter alltid løst. Og det er mange som har mye å fortelle.

DET fikk også våre hoppvenner erfare da vi under «Attitude Camp i august 2010 la turen innom Einarbu og «Motbakkegjengen».
Trening, vaffel, og den gode samtalen rundt bordet stod på agendaen da som nå.

«Motbakkegjengen» fortjener både omtale og ros. Gudene vet hvor mange tusen timer de har lagt ned i form av trening og dugnader for sitt eget og ikke minst Eidsberg og bygdas beste. Til ettertanke for mange!!

På vegne av «Motbakkegjengen og oss i TeamKraft ønsker vi våre hoppvenner lykke til med årets sesong.

Nok engang skrives det hopphistorie. VM i februar i Val De Fiemme har laghopp hvor to kvinner og to menn skal representere de norske farger.

TeamKraft er stolte over å ha samarbeidet med hopplandslagene i snart 5 år, og vi er stolte over å være godt synlige på jentenes
klær/dresser igjennom sesongen 2012/2013.

Vi følger med dere og igjen LYKKE TIL!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s