«Bestselgeren» på Sentrum Scene i Oslo

Torsdag 11.10 12 var Kay bedt til Sentrum Scene med «Bestselgeren». Banner, bøker, flyveblader og visitkort var på plass når ca 1000 ivrige businessfolk fra fjern og nær presset på for å komme inn.

Hvorfor?

Som det stod i innbydelsen «one of the worlds leading business mentors» Keith J. Cunningham skulle holde foredrag. Og det trekker folk.

Mange av gjestene hadde hørt fyren tidligere. Og han var god. Undertegnede snakker engelsk helt greit og skjønner det meste av det som blir sagt. Cunningham holdt et foredrag i over 4 og en halv time med en innlagt halvtimes pause. Dette var virkelig verdt å høre på. Timene gikk raskt og han var lett å forstå.

Det var også stor interesse rundt Kay og «Bestselgeren». Inge og jeg hjalp til med utdeling av flyvebladene og ikke minst, snakket varmt om bøkene.

«Bestselgeren» sprer seg. Interessen er sterkt økende, noe som ikke overrasker oss i TeamKraft nevneverdig. Hvorfor kan vi komme tilbake til ved en senere anledning.

Vi takker også Jørn Brauner http://www.redlineweb.no som var sterkt delaktig i å få «Bestelgeren» inn på en arena som må ses på som meget eksklusiv.

Som vi har sagt tidligere, det blir ikke siste gang dere hører om Kay, Jørn og «Bestselgeren». Dette er kun en «spe start».

TeamKraft er med og takker så langt for et meget godt samarbeide med to seriøse og dyktige gladgutter.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s