Grønland politistasjon på besøk.

Hei!

Dagen etter Holmenkollen Park og Statoil var vi tilbake på hjemmebane nærmere bestemt Slettevold Gård og Høytorp Fort.

Ca 50 nytilsatte fra Fox Grønland politistasjon var klare for samarbeidstrening isenesatt av oss i TeamKraft.

Vi har hatt flere besøk ifra gamlekolleger i politiet. Trening på samhold gjennom noen utfordringer både på fortet og i «Tårnet» blir alltid like godt mottatt. Skal en jobbe med mennesker kreves det mye ifra hver og en av oss. Politifolk er en forholdsvis utsatt gruppe og kan komme opp i mange uforutsette hendelser. Du må kjenne deg selv. Du må vite hvem som er med deg. Du må kjenne dine kolleger godt. Du må vite reaksjonsmønstre fra de enkelte osv.osv. For å bli gode ilag MÅ det trenes.

En dag isammen med oss i TeamKraft holder ikke, men vi har gode verktøy og metoder som gir mange en «pekepinn» og kanskje en aha-opplevelse ifht. videre samarbeidstrening og relasjonsbygging. Trening og oppfølging er stikkordene som vi ofte gir til aktørene før de forlater våre arenaer her ute på Mysen.

Billedkollasjen viser samling på Høytorp Fort Restaurant. Deretter inndeling i lag før diverse samarbeidsøvelser gjennomføres både rundt i og ved Reduitten på Fortet. Det er mye glede og «spirit» i lagene som dere ser.

Denne gangen ble det servert baquetter fra Go-biten i Garganstua på Slettevold. Noen var i TeamTower mens andre fikk testet
volleyballkunnskapene under kyndig dommerledelse fra Åge. Evaluering og kåring av beste lag tar vi oss tid til før avreise tilbake til Grønlandsleiret i Oslo.

Nok engang MEGET gode tilbakemeldinger ifra våre politivenner i Oslo.

Vi i TeamKraft ønsker alle lykke til videre i et både spennende, interessant og utfordrende yrke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s