Takk for vennlige ord og hyggelige tilbakemeldinger!

Under vår reise «Norge på langs» i 2011 med TheShirt besøkte Bjørn og jeg mange flotte plasser. En av dem var Bø i Vesterålen.

Billedkollasjen viser «Mannen fra Havet». En «figur» som ble avduket i 1994. Skulptør er Kjell Erik Killi Olsen. http://www.mannen fra havet.no

Noe av det spesielle med «Mannen fra havet» er at Olsen i en nisje på ryggen laget en gullforgylt kvinneskikkelse. Hvorfor? Her er svarene mange og flere vil det sikkert bli.

I samtaler med lokalbefolkningen fikk vi blandt annet høre utsagn som «kjernen i enhver mann er en god kvinne» el. «bak enhver lykkelig mann står det alltid en kvinne i ryggen» etc.

Så til MIN takk: Onsdag 24.10 ble jeg bedt om å møte på Festiviteten i Mysen ifm. filmfestivalen. Her fikk jeg prisen for årets mannlige hverdagshelt. Noe jeg setter utrolig stor pris på.

Kvinnen i min rygg er min kone Siren. Også MIN kvinnelige
hverdagshelt. Hennes tilstedeværelse igjennom våre snart 27 år har vært uvurdelig. Opp og nedturer har det vært. Slik skal det være. Men når det stormer som værst gjelder det «å stå han av». Da handler det om samhold og felleskap.

Vi håper at prisen kan være et bevis på at det nytter å jobbe både som idealist samtidig som en må tjene penger på det en bedriver. Her har Siren og jeg hatt mange runder spesielt med «finansfolket».
Interessant, krevende og noen ganger tildels «litt skremmende».

Hver og en av oss har alltids en hånd å rekke ut, el litt tid til «den gode praten». Mange har behov for det og flere vil det bli. Vi i TeamKraft akter å fortsette å jobbe med grunnleggende verdier som bygger på ærlighet, tillitt og felleskap. Dette krever mye av mange kjære venner!

TeamKraft vil derfor alltid ha med seg bålet som symbol, samtidig som vi også må følge med i en verden som «haster avgårde» der ute.

Har dere mulighet, reis i deres eget hjemland. Besøk nettopp steder som Bø i Vesterålen. «Mannen fra havet» er verdt turen.

Igjen en stor takk for all oppmerksomhet ifm. prisen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s