Haukåsen skole på besøk hos oss i TeamKraft

For en god stund tilbake fikk vi i TeamKraft en hyggelig henvendelse ifra en hyggelig dame ved Haukåsen Skole i Oslo. De spurte om vi kunne komme med et tilbud på et opplegg for de ansatte ved skolen

Etter telefonsamtaler, tilbud oversendt på mail fikk vi etter kort tid beskjed om at valget for samlingen hadde blitt Mysen og TeamKraft. Nærmere bestemt Høytorp Fort.

Det ble berammet et formøte i Oslo. Siren og undertegnede tok turen for TeamKraft. Etter ca halvannen time hadde vi kommet frem til rammene for dagen isammen med inspektør Hilde Bjøralt og 7 av hennes medarbeidere. Dette var Elisabeth Nordahl (verneombud), Marianne Næss (Fagforbundet), Anita Nilsson (Utdanningsforbundet), John Johansen (rektor), Hanne Ramberg (ass rektor) Heidi B Nilssen (inspektør) og Anita Pedersen (AMU). Hvorfor så mange. Jo, vi snakker om en stor skole med mange lærere og som skoler flest, sine utfordringer.

For oss i TeamKraft er det meget gledelig å få denne type henvendelser. At noen tar tak i viktigheten av å ta vare på sine medarbeidere. Vi fikk også beskjed om at oppfølging kunne bli aktuelt dersom samlingen var vellykket. På spørsmål om hvor mange de ville bli ble vi forespeilet alt ifra ca 80-100 personer. Det «landet» på 88.

Hjem for planlegging og det som hører med. Etter ca 9 års virke med opp og nedturer har vi i TeamKraft begynt å få rimelig god erfaring med nær sagt de fleste forespørsler og grupper. Men det er allikevel viktig å se på hvert lag og hver gruppe som noe eget og nytt.

Verden der ute raser som vi tidligere har snakket mye om «avgårde» Vi mennesker må allikevel ikke glemme mennesket oppe i det hele. De fleste av oss VIL bli sett og ikke minst bli verdsatt. Se og erfare at vi er forskjellige osv.osv.

De grover rammene for dagen var som følger: «Fra teori til praksis»
Oppmøte Høytorp Fort med velkomst og enkel bevertning hos Gry m/crew på Restaurant Fortet. Gruppen var før ankomst delt inn i lag.
Halve gruppen ble inne isammen med Bjørn Heidenstrom som fortalte om sine ekspedisjoner. Hvordan du kommuniserer og ikke minst din adferd ifht. hvilke type mennesker du snakker med og møter underveis. Utover lang livserfaring benytter Bjørn «Bestselgeren» og fargene som verktøy. Dette var dagens teori.
Den andre halvdelen hadde diverse samarbeidsøvelser rundt/ved og i Reduitten dvs. hjertet av Høytorp Fort.
Her tar vi oss tid til evaluering og en god prat ifm. øvelsene. Direkte relatert til Bjørn`s foredrag og kåseri. Dette var dagens praktiske del.
Etter en god lunsj byttet vi på lagene. Ca kl 1540 var det fellessamling, kåring av beste lag og oppsummering. Kl 1610 var de fleste plassert i to store busser for avgang tilbake til Oslo.

Tilbakemeldingene så langt tyder på at Haukåsen skole er meget fornøyd med det som vi hadde lagt opp til. Noe som selvfølgelig er både viktig og gledelig for oss i TeamKraft.

Hva fremtiden bringer vet vi ikke, men håper på et fortsatt godt samarbeide med Haukåsen skole i Oslo.

Vi i TeamKraft ønsker alle lykke til videre med deres viktige arbeide.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s