Harakas barnehage i Halden på Fredriksten Festning

Hei!

Fredriksten Festning i Halden. Høytorp fort i Mysen. To forskjellige arenaer, med to forskjellige historier.

Vi i TeamKraft har også benyttet førstnevnte arena ved flere anledninger. Vi håper på at flere skal kunne se mulighetene som faktisk ligger på «den indre led» i Østfold. Dvs. fra Halden til Mysen el. omvendt. Igjennom granskog, forbi jorder og på tildels «kronglette veg».

Her har vi i TeamKraft jobbet i mange år, og ser at det helt klart er «ting i gjære», men , (også tidligere nevnt) ting tar tid.

Tilbake til mulighetene og noe tilbake i tid.

Fredag 7.9.reiste vi i TeamKraft til Fredriksten Festning for et mindre opplegg med Harakas privateide barnehage fra Halden. Her skulle vi legge opp til en samling som skulle gå over to til tre timer.

Vi valgte Overberget som arena. Overberget er ett av flere
festningsverk inne på Fredrikstens store område.

Harakas møtte med 14 ansatte (noen fra styret). Forespørselen til TeamKraft var tilrettelegge og organisere en samarbeidsbane med forskjellige øvelser på festningen. Etterpå skulle gruppen ha en hyggelig samling med god mat og godt drikke. Dette sørget de for å ordne selv isammen med ansvarlige for Overberget.

Billedkollasjen viser noen av øvelsene og noen av lokalene som Overberget kan tilby. Her snakker vi om et festningsverk som ble bygd ca 1650, og med en historie som er vel verdt å høre litt om.

Tilbakemeldingene var igjen meget positive. Men det skal og må tas med at undertegnede bommet litt både med evaluering og tidsbruk på en fredags ettermiddag/kveld. Her er vi ydmyke og tar dette til oss som læring.

Igjen. Det er viktig å lytte til kundens forespørsel. Derfor ber vi i TeamKraft alltid om ærlige tllbakemeldinger på godt og vondt.

Tilbakemelding sitat:

Her er hva som kom frem på eierstyremøtet, etter at de hadde snakket med de ansatte.
» TeamKraft var veldig bra. Vi ønsker lengre tid på lekene. Vi synes oppsummeringen/avslutningen var noe lang, og at han dro inn et stort tema (det med fargene) som ikke hørte hjemme. Ellers var de veldig seriøse og inkluderende, og opplegget var positivt og godt
tilrettelagt. Gøy!-gjør det gjerne igjen».

Slik vil vi i TeamKraft ha det!

Vi takker Harakas barnehage for de timene vi var isammen på Overberget Fredriksten Festning i nydelig høstvær og med god stemning.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s