Samling for elever og lærere Mysen Skole juni 2012

Torsdag 21.6. 2012 hadde vi i TeamKraft samlet ca 250 elever og lærere for en annerledesdag før ferie. 4-7 trinn på Mysen skole var plukket ut

I samarbeide med rekruttavdelingen Norges Skiforbund og Eidsberg Sparebank hadde vi lagt opp til en dag med bl.a skiaktiviteter midt på sommeren. Joda, dere leser riktig. Tore og Per Elias ifra NSF reiser rundt med sitt mobile hoppanlegg og diverse aktiviteter som
tilrettelegges året rundt.

Hvor mange som har testet hoppbakken oa. dreier seg om flere tusen. Denne gangen hadde Tore og Per Elias fått god hjelp ifra Furukollen Hopp Team i Trøgstad. Med mange unger trengs det også mange hjelpende hender for å få dette til å «gå rundt». Det fungerte også denne gangen.

Aktiviteten for elevene foregikk på og ved Mysen skole. Lærere til nevnte elevgruppe fikk høre Bjørn Heidenstrøm med sitt foredrag, samt testet ut noen av TeamKraft`s øvelser på Slettevold Gård.

Tilbakemeldingene var igjen meget gode både fra elever og lærere.

En stor takk til Nils Thomas og Jostein i Eidsberg Sparebank som var med på å bidra til det hele. Den lokale banken ser viktigheten av det forebyggende arbeidet både inn imot unge som gamle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s