«BESTSELGEREN» kommer

JEG er ingen selger. Jeg skal ikke bli en selger, er det nok mange som tenker når de både ser bøkene og tittelen på «bokverket» til Kay Ellingsen og SteinTyrdal.

Dette er bøker som kan brukes av alle kjære venner. Et oppslagsverk innen kommunikasjon, adferd, service etc. For hvem? Jeg vil nær sagt si til alle som jobber med el. har med andre mennesker å gjøre, og det er vel de fleste av oss!!

Kay og Stein lanserte bøkene i Mai 2012. Den 20 Mai står det en artikkel i Aftenposten omkring «Bestselgeren». Vi i TeamKraft tar kontakt med guttene bak bokverket og kontakten har vedvart.

Billedkollasjen viser en større samling i speilsalen på Grand i Oslo torsdag 30.8 Ca 100 tilhørere var tilstede. Kaker av bøkene var laget for anledningen

Momarkedet på Mysen var igang kvelden før på en helt ny arena. Vi i TeamKraft tok med oss restene av kakene hjem til Mysen. Her hadde vi stand i fire dager hvor «Bestselgeren» ble snakket om og lansert isammen med bl.a NM-på ski til Indre Østfold og Mysenelvas Venner. Spennende prosjekter spør du meg.

Ordfører Erik Unaas tok seg tid til å stikke innom «det gule huset» på Høytorp. En smak av «Bestselgeren»igjennom kake og den gode samtalen med ordføreren satte vi pris på.

«Bestselgeren» får dere høre mer om kjære venner!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s