«BESTSELGEREN»

Vi blogger videre!!

I Aftenposten søndag 20.5.2012. under JOBB står følgende: Deler mennesker inn i farger – for å bli bedre selgere.

TeamKraft løfter av røret og treffer en meget hyggelig person i andre enden. Etter den samtalen har det nær sagt gått «slag i slag».

Samarbeidet med Kay ,en av to forfattere av «Bestselgeren» har vært,er og kommer til å bli meget spennende. Forfatter nr. 2, dr. Stein Tyrdal , humordoktoren har vi tilgode å treffe da det er mye armer og bein som skal opereres og «rettes på» gjennom hans daglige virke som overlege og spesialist i generell og ortopedisk kirurgi ved Oslo Universitetssykehus.

Med «Bestselgeren» har det nå kommet lærerbøker på norsk som omhandler noe av det viktigste som må fungere oss mennesker imellom. For å sitere forfatterene, » hvor godt kjenner vi oss selv, våre egne muligheter, ressurser, tenkestil, egenskaper og behov. Hvor godt kjenner vi til hvilke ressurser vi bruker når vi tenker, kommuniserer med andre og handler som vi gjør» for å nevne noe. «Bestselgeren» tar for seg gammel lærdom som strekker seg tilbake til legekunstens far Hipokrates. Dette er derfor ikke noe nytt.

Vi i TeamKraft har benyttet fargene igjennom ca 7 år, men vi har ikke «nådd frem» i Norge med konseptet. Nå når «Bestselgeren» er på markedet har vi fått stor tro på at dette kan bli et gjennombrudd for et meget godt verktøy, som vi velger å kalle det.

Kay er i full gang med lansering og markedsføring av «Bestselgeren». Vi i TeamKraft vil være med på denne «reisen» og grunnlaget som vi besitter fra tidligere er meget bra å ha med i «verktøykassa». Det merkes.

Samfunnet er i stor endring. Og det går fort. Kommunikasjon oss mennesker imellom har alltid vært meget viktig. Det blir ikke mindre viktig i fremtiden.

Billedkollasjen viser Kay (www.campusnorge.no) i full gang på låven her hos TeamKraft på Slettevold. Bjørn (www.theshirt.no og http://www.heidenstrom.wordpress.com) Heidenstrøm er fremme og svinger tusjen, noe han er god til både ifm. foredrag oa som måtte dukke opp når vi er samlet.

Bård Tronvoll som til daglig er førsteamanuensis ved Høyskolen i Hedmark og docent ved Karlstad Universitet har fanget stor interesse for konseptet.  Gro Hege Walmestad tok turen over fra Vestfold og jobber til daglig som leder ved Jobbdirekte AS. Utover disse følger både Siren, Marianne, Inge og undertegnede godt med.

Når pressen dukker opp er det viktig å «være på hugget». Vi setter stor pris på at lokalavisen viser interesse for vårt virke her hos TeamKraft. De har vært her før og kommer garantert igjen.

Bøkene har også blitt presantert i Oslo. En seanse på Grand hotell ble gjennomført 30.8.2012 med ca 100 tilhørere i salen. For anledningen ble det servert kaker hvor «Bestselgeren» var godt synlig! Den 19.10 kommer Stein, humordoktoren til TeamKraft for å holde foredraget sitt omkring «Humor og kommunikasjon». Kay er på plass, bøkene er på plass. Dette kommer vi tilbake til.

Følg med oss videre på «reisen» med «Bestselgeren». For de som velger å benytte seg av verktøyet og fargene vet vi at det fungerer. Det har vi gode bevis på både ifra inn og utland.

Bestselgeren består av: 1. Bestselgeren`s 24 ferdigheter. 2. Bestselgere`s kommunikasjon. 3. Prestasjonsledelse av Bestselgeren. 4. Bestselgeren`s verktøykasse. Gode oppslagsverk som kan benyttes av alle hvor det befinner seg 2 el. flere mennesker «i rommet».

Det er sjelden at vi er helt alene kjære venner!!

Heng med!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s