Smilet er tilbake!

Hei igjen!

Logistikk og forsyning må fungere enten det er ute, inne, i tårnet el. hjemme på kjøkkenbordet. Her ser vi Siren, Per og Inge i full gang i hytta som ligger rett nedenfor tårnet på Linnekleppen.

Etter noen små timers søvn var det greit med en liten morgentrim og enkle samarbeidsøvelser.

Deretter fikk jentene lov til å besøke «Per i Tårnet». Smilet er endelig tilbake etter noen strabasiøse timer igjennom ukjent terreng opp til «kleppen»
Historien som Per formidler til jentene har blitt fortalt mange ganger Det er hans 11 sesong i tårnet iår og målet er å slå rekorden på 35!!?!?. Til orientering var det Johan Olsen som har hatt sitt lengste virke som vaktmann i perioden 1942-1976. Hvert år har Per ca 2-3000 mennesker på besøk i de 3-4 mnd som tårnet er bemannet. Han gjør en megainnsats for mange igjennom sitt virke og ikke
minst inn imot de mange forskjellige menneskene som besøker Linnekleppen ifra mai til september. 15-20 forskjellige nasjonaliteter og mange historier «dukker opp» når Per tar imot besøk i tårnet som rager ca 17 meter over bakken og 342 moh. (Østfolds 4.høyeste punkt).

Vegen hjem ble noe lettere for våre hoppjenter. I Rakkestad ventet presse og tilbake på Slettevold gård/TeamKraft var det god tid for prat og ikke minst evaluering. DEN er viktig kjære venner.

Stå på videre er vårt budskap til dere. Potensialet er som oftest langt større hos de fleste dersom en får mulighet til å få det frem og ikke minst bevise både for seg selv og andre at det nytter. Litt annerledes trening må da som oftest til.

Ingen har vondt av å bevege seg «litt utenfor» komforsonen imellom. Følelsen er veldig god etterpå!!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s