FOR ETT ÅR SIDEN!!!

For ett år siden velger vi å kalle denne bloggen. Hvorfor???

Bjørn Heidenstrøm The shirt og TeamKraft med drakt, bil og henger startet Norge på langs 2011 fra Nordkapp-platået i «strålende vær». Vi skulle «utforske Norge og ikke minst vise frem verdens største signerte drakt på ca 15x 20 meter de neste 60 dagene.

Bjørn er IKKE A-4. Det han gjorde da og gjør idag krever veldig mye av deg selv og de som også er guten nær.

For undertegnede som har lært Bjørn å kjenne meget godt vet jeg at vi vil ha et vennskap for livet. Bjørn er med i teamet rundt TeamKraft og er en fargeklatt, motivator, gledesspreder etc.etc. helt utenom det vanlige.

Tilbake til start. Dagen endte etter ca 3,5 mil i Honningsvåg. Starten var IKKE i tråd med de planlagte 6-10 mil pr dag. MEN. 17. mai ble allikevel meget vellykket med ekte finnmarkinger, god mat og godt drikke på et utested i en av de mest værbitte fiskevær i vår nordligste landsdel.

Hvor er Bjørn idag. Jo, han står på et brett og padler langs Donau, nå ca 30 mil inne i Romania. Denne gang «MUTTERS ALEINE». Hvorfor??? Han skal sette verdensrekord i «Stand Up-padling». Han forsøker å skaffe oppmerksomhet for de der ute som ikke har det like lett som f.eks de fleste av oss som bor i et av verdens rikeste og flotteste land.

Vær med på den videre reisen. Bjørn har ennå noen uker igjen før Svartehavet inntas med padlebrett og det norske flagget.

FOR ETT ÅR SIDEN følger opp imorgen. God 17 mai ønskes ifra oss i TeamKraft!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s