Brygga ved Kloppa tar form og elva ryddes med uforminsket styrke!

Dugnaden fortsetter. Igjennom uka har det vært aktivitet både ved Susebakke og Kloppa. Tidligere i uka skrev Juul Aage på facebooksiden til Mysenelvas Venner om flere innflytningsklare «leiligheter» ved elveleiet mot Susebakkepølen. Det virker også som om de er lette «å leie ut. Ta en tur og lytt til fuglelivet. Da skjønner dere hvorfor.

På lørdag var det igjen samling ved Kloppa. Noen ble satt til å brenne kvist. Noen tok seg av videre jobb med brygga og båt ble benyttet for å rydde søppel og skrot som har vært vanskelig tilgjengelig ifra land.

Nye og smilende fjes dukker opp nær sagt hver helg. Mange vil være med og det snakkes mye om prosjektet som snart har 1-års jubileum for oppstart. Det som er mest synlig etter denne uka og helgas jobb er den nye og flotte brygga som snart er klar ved Kloppa.

Takk igjen til alle som stiller og ikke minst snakker varmt om prosjektet ved Mysenelva!! Denne «familien» blir ikke mindre!!!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s