Mysenelvas venner igang igjen!

Hei!

Da er dugnaden igang igjen etter pause igjennom vintermnd. Mysenelvas venner møtte opp i et antall av 17 i strålende vårvær lørdag formiddag.

Det har vært jobbet iherdig fra flere også igjennom vinteren. Traktor, vinsj og sag har sørget for at store mengder med nedfall i elva har blitt dratt opp. I hovedsak ved Kloppa. Mye av virket har ligget i bero på omkringliggende jorder. Nå skal dette fjernes og kappes opp til ved.

Det er nå besluttet å ha dugnader både på onsdager og lørdager frem mot sommeren. Det er mange «godt voksne» mennesker som møtes ved elva igjennom dugnaden. Det er derfor anledning for de som ønsker å treffe gode venner ved elva, også midt i uka. Gjøremål er det nok av!

Billedkollasjen viser at det har vært jobbet iherdig også ved Susebakke igjennom vinteren. Denne helga fikk området «ro» ifra iherdige dugnadshender. Ved Kloppa var det imidlertid «full fart».

Som vi har nevnt i tidligere blogger er det meget viktig at pressen er på plass for å vise utenforstående at prosjektet lever og at dugnadsånden ikke avtar. Lørdag var Adrian ifra Mysenposten med i flere timer både for å filme, ta bilder og gjøre intervjuer.

Mysenelvas venner gleder seg til kommende dugnader. Vi er sikre på at flere vil dukke opp utover vår, sommer og høst når den igjen melder sin ankomst om noen måneder.

Heng med. Det er plass til flere

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s