Forebyggende ungdomsarbeide ER viktig!

Hei! Rett før påske hadde vi besøk ifra kl 9E Eidsberg Ungdomsskole. Dagen inngikk som endel av det vi i vårt konsept kaller «forebyggende ungdomsarbeide».

Lions Quest`s»Det er mitt VALG» benyttes som tidligere. Politiets forebyggende skoleperm benyttes som tidligere, og tilbakemeldingene er også som tidligere, meget bra.

Vi starter dagen med teori. Deretter gjennomfører vi en runde med forskjellige øvelser. Det slår ikke feil. Elever, lærere, og ikke minst vi som får jobbe med ungdommen ser at dette fungerer like godt hver gang.

Det snakkes mye om forebyggende arbeide. Hva ligger i ordet, virker det vi holder på med osv.osv? Som alltid er dette vanskelig målbart. Å lytte til ungdommen selv, deres tilbakemeldinger, entusiasmen, gløden og iveren, vitner iallefall om at vi gjør NOE riktig.

Det slo heller ikke feil i denne gruppen. Flotte roser og nær sagt 100% positive tilbakemeldinger igjennom rapporter som er levert i etterkant forteller mye.

Vi i TeamKraft er ikke i tvil om at dette er viktig. For ungdom, med ungdom, sammen om en positiv utvikling har vi brukt tidligere igjennom vår stiftelse PROFO+.

At Trøgstad Lions er en god samarbeidspartner er vi meget glad for. Her jobber vi nå aktivt med å nå ut til enda flere Lionsforeninger.

Ungdommen har mye å tilføre oss. Vi har mye å tilføre ungdommen. Også her må det samarbeides. Det er mange «der ute» som trekker og drar i våre barn og de som etterhvert skal ta over etter oss. Utfordringene, mulighetene og ikke minst alle fristelsene som våre unger og ungdom står ovenfor er nærmest uten grenser. Om ikke annet blir disse grensene tøyd lengre og lengre.

For oss som da har noen ekstra år i ryggsekken kan det være greit å gi litt tilbake iform av råd og vink.

Kollasjen viser bilder ifra møterommet. Noen av våre øvelser. Mat og en god prat tar vi oss tid til. Gutta på rødt lag koser seg på ja-krakken med grillpølser og drikke.

Vi i TeamKraft takker lærere og elever fra klasse 9E, Eidsberg U.skole for nevnte blomster og rosende ord og ønsker igjen alle lykke til videre. De har mange gode, utfordrende og spennende år fremfor seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s