Ny verdensrekord til Sætre og Theshirt?

God fredag!

Da er det igang igjen. Forrige tur var på sykkel under «Norge på langs 2011» med Theshirt, nå er det «Stand up padling» fra Bazel til Svartehavet.

Vi snakker nok engang om vår venn, Bjørn Heidenstrøm. Bjørn skal sette verdensrekord i øvelsen «Stand up padling». Rekorden er idag på 384 mil. Bjørn satser på 405-10 mil ila. 100 dager på brettet.

Igjen rettes fokuset mot de der ute som har behov for oppmerksomhet. Ikke alle har det like godt som oss her i Norge. Bjørn er ett stort menneske med et stort hjerte.

Sommeren 2009 startet Bjørn på sin 333 dager lange sykkeltur ifra Norge til Sør-Afrika. Oppmeksomhet for verdens 43 millioner flykninger var turens hovedmål. Innsamling av signerte fotballdrakter gjorde sitt til at TheShirt ble skapt. Les dere opp på Bjørn`s blogg http://www.bjornheidenstrom.com.

Nå er Bjørn på veg til Kiel. Der venter leiebil og en lengre tur på flotte motorveger før han kommer frem til Basel i Sveits hvor verdensrekordforsøket starter.

Vi i TeamKraft skal følge vår TeamKraftvenn på turen mot Svartehavet. Ikke med bil denne gang men via telefoner, og øvrige medier. Underveis satser vi også på ett treff el. to langs elvene som Bjørn skal «erobre» og legge bak seg.

Billedkollasjen viser Bjørn`s farkost med navnet av en kjent og kjær frihetskjemper under andre verdenskrig, Gunnar «Kjakan nr. 24» Sønsterby.

Mysenelvas Venner`s genser vil følge Bjørn på turen. Igjennom den håper vi på flere følgesvenner fra prosjektets ca. 190 medlemmer. Kanskje Mysenelvas Venner får en vennskapsby underveis!?!?!

Sønnen Jostein følger også denne gang pappa Bjørn på hans tur. Marthe og Siren blir overvåket av Bonzo som nok lurer litt på hva som skjer.

Vi i TeamKraft ønsker Bjørn og samboer Marianne ett STORT lykke til med turen og rekordforsøket. Marianne følger som tidligere
expedisjonen med telefoner, sosiale medier og ett treff el. to underveis.

TeamKraftbloggen oppfordrer våre venner til å følge vår venn på http://www.bjorheidenstrom.com

Vi takker på forhånd!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s