Det jobbes med nye brosjyrer og nettsider!

Hei! Idag har vi tatt ut noen bilder ifra deler av «crewet» som jobber med ny brosjyre og nye nettsider i TeamKraft

Skal en henge med i dagens hastige samfunn, må det markedsføres. Hvordan er det ingen fasit på.

Vi i TeamKraft har holdt det gående siden mai 2003. Før dette var det masse arbeide i stiftelsen PROFO +, som formelt opphørte i 2009. For de som ikke kjenner igjen navnet hadde vi som motto, «for ungdom med ungdom sammen om en positiv utvikling». På en av sidene vil dette igjen kunne leses!

Mange har spurt hva vi egentlig holder på med i TeamKraft. Med nye nettsider og brosjyrer håper vi på å nå ut til de som ennå ikke har «forstått» hva vi bedriver og ikke minst ett langt bredere publikum. At vi besitter gode teoretiske verktøy og praktiske øvelser er vi ikke i tvil om. Referanser og tilbakemeldinger igjennom flere år er ett godt bevis på det.

TeamKraft, med mennesket i sentrum vil gå igjen både på brosjyre og nettside.

Vi ser viktigheten av samhold, men ser samtidig hvor vanskelig det er å bevare både samhold og felleskap over tid. Her må hver og en av oss gå i oss selv og kanskje si «det er som oftest mitt valg». Noen ganger velger vi riktig andre ganger velger vi feil!. Det er både menneskelig og naturlig.

Vi i TeamKraft håper med vårt konsept å bidra til å være en «liten motpol» til det som mange opplever som ett voldsomt jag og press. Bevisstgjøring og små «grep» kan ofte være nok. Men som tidligere nevnt, vi er ydmyke og sitter på ingen måte på noen fasit.

Følg med videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s