Det skal ikke være så lett!!!!!!

Hei! TeamKraftbloggen har idag vært med på en liten intervjurunde og reportasje omkring avslaget som har nådd allmenheten i distriktet.

Fylkeskonservator har gitt beskjed om at søknad om NM-på ski 2014 ikke bør sendes, da de ikke kan godkjenne oversendte forslag på
løypetrasser. Vi skal ikke gå hele runden her, men kan bekrefte at det har vært jobbet i mellom halvannet og to år med disse planene.

Utallige møter har vært holdt. Flere befaringer ute i felten har vært gjort med skiforbund, Nrk, fagfolk på kart og opparbeidelse osv.osv. Hvor mange timer som har vært brukt regner vi ikke på, noen er det!!

Når nyhetene når pressen må noen snakke. Kjell Erik ble intervjuet tidlig på morningen fra utlandet. Deretter spurte Kåre om vi kunne stille på Fortet for ytterligere intervju litt senere på dagen. Det har også kommet frem at ordfører har vært på lufta i mellomtiden. Ikveld kommer reportasjen som ble laget på Fortet, i Nrk Østfold. Hva som kommer ifht. klipp og lim er alltid spennede!!

Presse og media er viktig å ha med seg. Dersom det gode samarbeidet som gruppa har hatt igjennom prosessen frem til idag fortsatt holdes inntakt, vet jeg at flere vil brette skjorteermene ennå høyere opp. Vi må allikevel gå en runde og ta en beslutning på det noe senere.

Nå må den uventede nyheten først få legge seg. Deretter må vi søke løsninger, hva gjør vi!!!

Indre-regionen hadde ikke fortjent denne nyheten fra Fylket. Nytenkning må til dersom vi skal komme på kartet. Ett NM-på ski ville gitt masse positive ringvirkninger både i indre og ytreregion av Østfold. Det vet vi igjennom signaler som er gitt. Det kan nær sagt telles på en hånd de negative «vibrasjoner» som har vært ifht. å få ett Nm-arrangement til Indre Østfold.

Fortsettelsen blir spennende. Idag er det en stor skuffelse. Mulig vi kommer styrket ut hvis og evt. når vi «går videre»

PS. Til jul kjøpte jeg «Tenk positivt» kalenderen for 2012. Idag skriver vi den 16.2. Dagens er: «Vær bevisst på alltid å reagere positivt». Kom igjen folkens, samlet blir vi sterke!!!

På bildene ser vi Kåre fra Østfold skikrets og Jostein fra Fortets Venner som intervjues. Samarbeide på tvers av interessegrupper har vært en styrke i prosessen.

Følg med videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s