Mysenelvas Venner, første årsmøte!

Tirsdag 14.2.2012 var nok en historisk dag for Mysenelvas Venner. Første årsmøte var berammet til kl 1800 denne dagen. Tilstede var det ca 55 personer. Kl 1900 var det medlemsmøte og ytterligere 20-30 personer møtte opp.

Mysenelvas Venner har fått en pangstart. Kaffe, krinkle ble servert. Redegjørelse for hva som er gjort og vegen videre ble behørlig lagt frem fra Steinar Heller og Rolf Dillevik, som begge har vært med i prosjektet fra dag 1.

Igjennom høsten har Harald Kvithyll vært behjelpelig med film og redigering. Elva har fortjent sin egen sang, hvem andre enn vår folkekjære Erik Hagler var selvskreven til rollen. «Sangen om Mysenelva» ble urfremført for de ca 80-85 fremmøtte. Refrenget kommer til å sitte i hodet på flere utover vinter, vår, sommer og høst. Meget bra spør du meg og en stor takk til Erik.

Filmen er ett meget godt bevis på hva som så langt er gjort og ikke minst mulighetene videre. 1 film i året bør være fullt mulig å få til. Harald er selvskreven som producer, klipp og lim. De som ønsker kan hjelpe til med film og foto. En stor takk til Harald så langt. Filmen er til salgs for den nette sum av 100,- Pengene går til prosjektet og Harald kan kontaktes.

Kveldens store overraskelse var selvsagt nye penger inn i kassa til prosjektet. 5 personer fra DNB hadde møtt opp for å dele ut den nette sum av 500000 ifra deres stiftelse. På i overkant av 8 mnd. har det tikket inn snart 1.2 mill. Dette mm. er ett meget godt og synlig bevis på ett prosjekt som har fått en pangstart. Fortsettelsen blir meget spennende og hvor dette ender tør ikke undertegnede å spå. Glede, positivitet, samarbeide og felleskap kommer til å være ord som går igjen, og de vil gå igjen langt utover kommunens grenser.

Nytt styre ble valgt uten noen form for «protester». 7 av 11 ble avbildet før seansen på ca to og en halv time var over.

TeamKraftbloggen er nå igang igjen etter noen ukers dvale og vi ønsker lykke til med fortsettelsen i Mysenelvaprosjektet.

Heng med kjære venner!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s