Ett meget spennede team!!

I dagens VG er TeamKraft med som en av flere støttespillere til våre hopplandslag. Vi har vært med i ca 4 år så langt. Nå har vi vår logo på jentenes utstyr. Er med på treff og samlinger isammen med de andre støttespillerne.
Nye avtaler er «i boks».

For å bygge gode team kreves mye av mange over tid. Dette kan ikke gjentas ofte nok. Våre hoppere har hatt opp og nedturer. Idrettens verden som vi jo kjenner den. Nå har også jentene fått sin egen WC etter mange års kamp mot tildels meget sterke krefter. TeamKraft har vært og er med videre.

Etter høstens og tidligvinterens oppløftende resultater fortsetter våre hoppere å bevise at de så absolutt er «på rett veg» igjen. I romjula vant Kenneth Gangnes to COC renn. De andre i COC-laget fulgte tett på.

Våre jenter har hatt samling før historiens andre WC-renn går av stabelen rett over nyttår. Interessen rundt internasjonal jentehopp øker.

Årets hoppuke er igang med en fantastisk innledning under dagens kvalifiseringsrenn. Fortsettelsen blir meget spennende.

Å ha tro på det en bedriver. Ikke gi opp. Stole på de en har rundt seg. Være ærlig mot seg selv og mot andre. Bygge tillitt over tid ligger ofte til grunn for suksess. Team som opplever opp og nedturer isammen blir sterke. For å få til dette må det trenes, og det må trenes mye!

Fortsett og følge hoppskriftene folkens. Det nytter over tid!

Vi i TeamKraft tror at teamet rundt våre hoppere vil bli større. Følg med!

Isammen blir vi sterke!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s