GOD JUL fra elva!!

Hei!

Idag skriver vi 22.12.2011. Forrige gang det ble blogget fra elva var den 10.12. Få dager etter var årets tredje oversvømmelse et faktum. Og igjen, det er ikke først gang og det blir garantert ikke den siste.

Det er veldig bra at folk engasjerer seg, tar bilder, er med på «snakkisen» når elva renner litt over. (viser til facebooksiden til Mysenelvas Venner, oa) Da må vi passe på å dokumentere, fortsette å være positive, komme med tips, hint og kanskje noen gode råd, for nettopp å unngå for mye skade på broer og installasjoner som etterhvert vil «dukke opp»

Jeg er sikker på at dette ikke vil bli noen problem for en fremtidig møte og rekreasjonsplass som jo Mysenelva etterhvert skal stå frem som.
På enkelte steder er det riktignok endel strøm, men på de fleste og lengste strekkene beveger vannet seg minimalt.

Elva fortjener ett positivt engasjement. Det blir færre og færre skeptikere. At givergleden er så stor som den er, beviser at prosjektet blir snakket behørlig om også utenfor Eidsbergs grenser, og det kommer garantert mere.

Den harde kjernen av dugnadsgjengen skal vi komme behørlig tilbake til. Her snakker vi om meget godt voksne mennesker som har lagt ned mange,mange tusen timers arbeide for Eidsberg ve og vel igjennom flere tiår!. Folkehelse og forebyggende effekt er stikkord som ikke kan nevnes nok, men dessverre meget vanskelig målbart.

GOD JUL fra elva, vi møtes til ny giv og dyst i 2012!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s