Et spennende samarbeide!

FOLLO HK-DAMER jobber videre mot opprykk og kanskje elitespill om noen år, tiltross for en litt trøblete start på sesongen.

Forrige helg var det dobbelkamp med tap for Nordstrand 2 på fredag med 33-34, og seier over Gjøvik med 26-24 på lørdag.

Marginene er så små så små. Tre ettmåltap har det bl.a blitt igjennom høstens kamper. Med uavgjort el. seier her ville laget vært helt i toppen av årets serie, igjen. Men, ingenting er på noen måte avgjort.

På lørdagens kamp var tribunene godt fyllt opp. Ekstra artig var det at venner og kjente kom fra Indre-regionen. Ekstra artig var det at foreldrene stillte isammen med (kanskje) fremtidige hånballspillere, og ekstra artig var det at en av våre yngre på laget fikk kveldens bestemannspremie. Carina Vrangen er en av flere fra Indre-regionen som har valgt å «ta skrittet» inn imot Follohk-damer.

Potensialet er stort, men vegen mot de nevnte målene er fortsatt lang og krevende. Jenter som har klare delmål og mål med det de bedriver, gode og målrettede trenere, ett godt støtteapparat må fungere dersom en skal ha mulighet for å lykkes.

Samhold og felleskap kjære venner. Ta vare på dere selv og hverandre i en meget hektisk hverdag er både ord og setninger som ikke kan gjentas ofte nok.

TeamKraft følger dere med ett stort LYKKE TIL videre!  Jentenes nettsider er www.follohk-damer.no Heng med!!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s