Mysenelvas Venner på film!

Harald Kvithyll fra Mysen startet med film nær sagt samtidig som Ivo Caprino.

Caprino kjenner de de fleste av oss som regissør av bl.a Flåklypa Grand Prix. Harald er det ikke Så mange som kjenner, men for jakt og fiskeinteresserte er Haralds navn kjent i det ganske land.

Flere av hans naturfilmer er vist på kjente tv-kanaler igjennom mange år. Vi i TeamKraft fikk god hjelp av Harald da vi hadde samling for våre kvinnelige landslagshoppere fra 8 nasjoner her på Mysen høsten 2009.Tilbakemeldingene fra utøvere verden over var meget positive da filmen var redigert og klar for distribusjon både til Russland og Amerika for å nevne noen.

Lørdag var Harald på plass ved Mysenelva. Å få tapet prosjektet på film er meget viktig. Noe amatørfilm har det så langt vært, men det er viktig å få med seg en som kan faget og som nå vil følge opp prosjektet i den grad han har mulighet.

Ideer og kreativitet mangler ikke når Harald er på plass. Ut ifra vår «lille snakkis» lørdag gleder vi oss til fortsettelsen.

Mysenelvas Venner fortjener å bli tapet både til bilder og film. Lørdag var det igjen 16 personer på plass med «Kikkan» og Juul Åge i «Fossen» og de resterende ved Kloppa.

Som tildigere nevnt er det god plass til flere medlemmer. Felleskapet langs elvebredden ser ut til å bli bedre og bedre (dersom det er mulig) fra uke til uke.

Her er alle velkommen, dersom du/dere kommer med en innstilling som «oser av positivitet». Heng dere på kjære venner!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s