Slettvoll Møbler på Slettevold gård.

God kveld!

Ikke helt den samme stavemåten, men for en tid tilbake fikk vi en henvendelse fra hovedkontoret til Slettvoll Møbler i Aalesund.

Kristin Vikenes fra nevnte kontor hadde hørt om TeamKraft og Slettevold gård her i Mysen, og lurte i den forbindelse på om vi kunne ta imot en mindre gruppe ifra en av deres møbelforretninger i Østfold, nærmere bestemt Moss.

Gruppen på 6 var på plass her på garden igår ettermiddag. Lite viste de om at også Vikenes fra Aalesund skulle komme. (bilde til venstre i kollasj).

Ca 3 timer hadde vi til rådighet. Ca. 1 t med innføring og forklaring omkring E-fargene http://www.equilibria.vg. God mat og en god prat, samt noen praktiske øvelser var det vi rakk å gjennomføre.

Igjen opplever vi at det enkle fungerer. Tilbakemeldingene var nok engang meget gode. Disse kommer vi tilbake til.

Etter å ha besøkt oss bar turen til Smaalenene hotell i Askim http://www.smaalenenehotell.no

Vi takker Slettvold Møbler for oppdraget og satser på flere treff med møbelprodusenten fremover. Var de fornøyd ville de komme tilbake med flere av sine medarbeidere.

Ps. Få satt spaden i jorda og bygg ett hotell så raskt som mulig på Brennemoen. Vi i TeamKraft er helt sikre på at vi skal kunne bli en god partner og bidragsyter til at hotellet vil bli brukt. Flere og større grupper uteblir ifra vårt distrikt nettopp pga for liten hotellkapasitet. Denne henvendelsen var fra Aalesund!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s