4 nye år som hoppsjef!

Vi i TeamKraft vil gratulere Clas Brede Bråthen med 4 nye år som sportssjef for våre hoppere. Vi er meget glad for at hoppkomiteen enstemming valgte Clas Brede for nye 2 år med opsjon for ytterligere 2 år. Da blir det 4!!!.

Clas Brede har mange dyktige medarbeidere som vi i TeamKraft etterhvert har blitt meget godt kjent med.( Arne på bildet til venstre er en av dem). Å stå samlet blir viktigere og viktigere skal en nå sine mål.

Hopp er «i vinden» tiltross for en meget hard konkurranse ifra krefter som «trekker og drar» i oss nær sagt 24 timer i døgnet.

Sponsormarkedet vitner om at hopp gjør veldig mye riktig. Dette har Clas Brede og hans medarbeidere jobbet med og for i mange år. Hoppskriftene som er gitt ut er et av flere bevis på det.

Satsningen på rekruttering er en av mange oppgaver som «folket» vet det må jobbes med hele tiden. Her må vi i TeamKraft få berømme det som er igangsatt med småbakker og enkle metoder som tydligvis fenger og fanger både unge som gamle.

Her jobbes det fra «innsiden» av hjertet. Som Clas Brede sier selv, han brenner for det han til daglig driver med. Hopp er en lidenskap. Med dette som grunnlag kommer som regel også resultatene. Får du med deg flere til å jobbe etter gode og viktige grunnverdier står en også sterkere når nevnte resultater noen ganger lar vente på seg. Det er i motgang en trenger gode og lojale mennesker rundt seg folkens!!!

Det skal bli meget spennende å følge dere i årene som kommer.

TeamKraft og Mysen hilser og ønsker lykke til med satsningen fremover.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s