Dugnadsånden lever!!

God kveld!

Jeg har skrevet om «gjengen» tidligere. I denne bloggen legger vi ut div. bilder fra gårsdagens dugnad ved Mysenelva. Noen av Mysenelvas snart 150 registrerte medlemmer (mulig passert nå?) var igjen på plass ved Kloppa og Susebakke.

At dugnadsånden fortsatt lever er det ingen tvil om, dersom dette gjøres riktig. Personlig mener jeg at den gode gamle dugnaden har vært litt på hell, men dette viser seg å ikke være riktig skal vi måle etter gjengen som lørdag etter lørdag stiller opp ved Mysenelvas bredder.

Igår var det igjen ca.10-15 personer som tro til med iver og lyst. Motorsaga og iherdige hender ble flittig brukt både ved fossen og fra Kloppa. Igjennom 3 lørdager har «Kloppagjengen» ryddet seg snart 500 meter mot Susebakke.

Ved fossen brant «Kikkan» Lund og Juul Aage Krosby både våt og tørr kvist. Bål, røyk og god lukt vil komme til å være ett fast innslag langs elvebredden høst, vinter og vår igjennom. En kaffetår, og en god fortelling (og de er det mange av!) er noe av det som nok vil dra flere og flere til dugnad for felleskapets fremme igjennom de neste månedene.

Gode ideer om hva elva etterhvert kan skape mangler ikke. Det er nok mange som vil få seg både en og to overraskelser når delmål og mål nås etterhvert som «dugnadsgjengen» fosser videre.

Vi vet at flere og flere vil være med i Mysenelvas Venner. Når vi snakker om prosjektet merker vi kun positivitet, og som tidligere nevnt melder det seg inn flere og flere medlemmer.

Meget imponerende

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s