NM på ski 2014 til Indre Østfold?

Hei!

Den som intet våger intet vinner er det noe som heter. Kollasjen viser deler av «gjengen» som har søkt NM-på ski 2014 til Indre Østfold. Igår kveld var det infomøte i Garganstua på Slettevold gård i Mysen www.teamkraft.no

De lokale idrettslag/klubber var samlet for å få siste oppdateringer etter at vår søknad ble overlevert Norges skiforbund i Oslo den 17.10.

Selv om søknad er levert gjenstår masse jobb frem mot tildeling av NM for 2014. Avgjørelsen faller i januar 2012.

Ett NM til Indre Østfold ville vært ett stort løft for hele regionen. Østfold har aldri hatt ett NM og muligheten for at dette vil bli en folkefest (om en noe mindre enn VM i Kollen) er så absolutt tilstede.

Kollasjen viser vår kjente speaker Kjell Erik Kristiansen www.sweski.com igang med sin presantasjon av søknaden. Kjell Erik kom med ideen til det hele og har lagt ned mange timer for å få søknaden ferdig.
Kjeld Henning Sandem fra Momarken Travbane www.momarkentravbane.no håper og venter i spenning på utfallet av søknaden. (øverst til h. på bildet) Videre har arbeidsgruppa bestått av Sigmund Vister, Kåre Steffensen, Thore Berglund, Nils Skogstad, Torkel Ruud, Bjørnar Fundingsrud og undertegnede.

Arbeidsgruppa er senere tilført flere kapasiteter igjennom leder i idrettsrådet for Eidsberg kommune Ingunn Hensel og Høytorp Fort`s  «primus motor» og leder for Venneforeningen deroppe, Jostein Flåøien. www.forthoytorp.com

Øverste bilde til venstre viser vår nye ordfører i Eidsberg kommune Erik Unaas. www.eidsbergkommune.no  Erik er selv meget sportsinteressert og stiller opp for ett NM i Indre så sant han har mulighet.  Erik har ikke vært med i arbeidsgruppa, men er og vil være en meget viktig aktør videre frem til en avgjørelse blir tatt.

For ytterligere info. kan dere gjerne ta kontakt med oss i TeamKraft på Slettevold Gård i Mysen på tlf. 40005288 el 93453484.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s