Å jobbe i lag er viktig!

Hei igjen!

Vi går to dager tilbake og legger ut noen bilder ifra årets
Opplevelseskonferanse i Sarpsborg.

Ett meget bra opplegg med flere gode foredragsholdere som snakket om alt fra sosiale medier til viktigheten av å jobbe ilag.

TeamKraft var på plass med Siren, Bjørn www.bjornheidenstrom.com og undertegnede.

Sosiale medier v /Christian Brosstad var både underholdende og lærerikt. Karen var en såkallt nerd på sosiale medier. Ingebrigt Steen Jensen,( alias Ona Fyr og Stabæk) kunne knapt nok opp ned på en datamaskin, som han selv uttrykte det

Fellesnevnere er allikevel at «det handler om mennesker», bruk/misbruk av både medier og mennesker, viktigheten av å skape gode felles arenaer og ikke minst, hvordan «fange oppmerksomheten» til potensielle kunder. Her hadde begge mange meget gode og viktige poenger.

Vår konklusjon etter endt dag var at vi i www.teamkraft.no får bekreftet av det gjøres mye riktig i vårt lille firma. For vår del handler det om 3 viktige elementer: markedsføring, markedsføring og markedsføring. Og vi trenger hjelp!

Det må også tas med at Fredriksten Festning www.kaserna.no har vært dyktige til å fremme sin arena. Magne Rekstad og Ingrid S. Sætre fikk sagt mye på forholdsvis kort tid ifra den orange sofa, men jeg kan love at det har kostet både tid og krefter. Her i Indre-regionen har vi en stor jobb å gjøre ifht å få frem VÅRE spennende arenaer som fortsatt ligger godt skjult «bakom granleggen». Stikkordet er: Hva har VI. Hva kan Vi gjøre som alle andre ikke gjør el. har.

«Mysenelvas Venner» er èn slik arena. Får vi til ett NM-på ski vil også dette sette oss ytterligere på kartet. TeamKraft støtter opp og er med for å fremme både elva og NM.

Igjennom dagen ble nye relasjoner bygd. Bjørn og C. Brosstad hadde mye å snakke om etter hans foredrag. Kaffekoppen og minglestundene er som vi oftere og oftere ser kanskje de viktigste «arenaene» under slike dager. I Sarpsborg hadde de OpplevelsesKafè som var populær. Det var derfor satt av god tid til disse pausene. Margareth Aadalen
(Eidsberg/Askim kommune), Mette Killingmo (kulturhuset i Askim) og Siren utvekslet tanker og ideer kanskje for og til felles beste i en av pausene.

En opplevelseskonferanse kunne legges til Eidsberg og Momarken Travbane neste år? Dette vil vel i såfall vært første gang. Litt andre lokaliteter, men en møteplass som bør benyttes av langt flere «gjester» enn de firbeinte og deres tobeinte følgesvenner. Mulig vi trenger et NM på ski først??

Heng med!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s