«Norges verste veg»

Det må inn en liten rettelse ifht. forrige blogg. Olden-Innvik reklamerer med» Norges verste veg», ikke norges dårligste som jeg skrev. Kreativitet er ordet. Selv kjørte jeg vegen og kom meg greit igjennom. Å få til en slik betegnelse i norge må vel sies å være litt av ett kunststykke. Er jo endel veger som trenger en liten oppgradering i vårt flotte og langstrakte land spør du meg!!

Å få dette til å bli en severdighet er allikevel godt gjort. Som dere ser kommer store cruiseskip inn til det lille tettstedet.Turistene strømmer deretter ut i gatene for å drikke vann eller å se på el. kjøre en tur på «Norges verste veg».

Nå skal ikke Mysen hverken sammenligne seg med idyllen el. forsøke å ta turistene vekk ifra Olden. Vi skal skape idyll og positive møteplasser ut ifra de områdene vi selv har har og bor i. Tenker 20 personer litt i retning av hva Knut «Nøtta» Lie gjorde igjennom livet, bør det være mulig å få flere til å vende nesa mot våre perler i Indre Østfold, om enn på sikt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s