«Norges mest jordnære og positive møteplass»!?

Hei igjen!

Ja hvorfor ikke!! Burde kunne gå an å bruke denne betegnelsen på området i,ved og rundt Mysenelva som for tredje lørdag på rad ble «innvandert» av ivrige dugnadshender.

«Norges med jordnære og positive møteplass» kan vi skape selv. Jordene rundt den etterhvert så «kjente» elva kan ingen ta ifra oss. Møteplasser vil det bli mange av. Her vil det bl.a bli satt opp «ja-krakker» for de som ønsker en pust i bakken el. for andre som kanskje vil treffes for en felles prat i litt annerledes omgivelser.  Ett enkelt HEI PÅ DEG  kan også være nok når en treffes under en vandrings el. løpetur langs elvekanten.

Positive tanker ER viktig. Hvorfor ikke skape denne arenaen også langs elva vår.
Under gårsdagens dugnad møtte det ca 15-20 personer. Stadig dukker det opp nye og kjente fjes. Antall medlemmer drar seg raskt imot 150.

Ved Susebakke fikk vi lagt på resten av taksteinen på «det lille gule huset». Subbus ble kjørt på. Plattingen ved fossen ble bedre sikret, og vinduer kom midlertidig på plass før vinteren gjør sitt innhogg ved fossen.

Ved Kloppa ble ytterligere veg ryddet langs elvekanten. Det er en formidabel jobb som ligger foran oss, men som jeg skrev forrige gang er det utrolig hva nevenyttige og ivrige dugnadshender får til i løpet av noen timer.

I tillegg ble det igangsatt rydding av de gamle skurene som ligger inn til elva ved Kloppa/broa. Viktig at førsteinntrykket er godt når nye og skuelystne mennesker dukker opp. Ved neste gangs besøk har de kanskje på seg arbeidshansker og godt fottøy. Det er god plass til flere i Mysenelvas venner.

Billedkollasjen viser mange blide og for de fleste (her i bygda) kjente fjes fra gårsdagen dugnad. Smilet og latteren sitter løst når historier blir fortalt på løpende bånd.
Ved Susebakke dukket det plutselig opp en herremann som fortalte til «Kikkan» Berg (bilde øverst til h.) at dette prosjektet var helt fantastisk. Kikkan fortalte at vedkommende var tårevåt da han fikk høre om planer og tanker omkring prosjektet. Hvem personen var og hvor han kommer ifra kan vi komme tilbake til, men melde seg inn i Mysenelvas venner var han helt klar for.

Bli med på å skape «Norges mest jordnære og positive møteplass». Under min tur med Theshirt og Norge på langs 2011 passerte vi Olden som jo er godt plassert innerst i Nordfjorden på Vestlandet. På et gammelt gult hus stod det plutselig på ett skilt «Norges dårligste veg». Dette var blitt til en severdighet. Hvorfor ikke skape en ny severdighet her i kommunen. Det ER fullt mulig!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s