Hva jobber vi med i TeamKraft?

God kveld!

Vi vil i noen blogger fremover få presantere TeamKraft litt nærmere. Vi får ofte spørsmål om hva vi egentlig jobber med her på Slettevold i Mysen hvor vårt selskap har hovedsete. Det må nevnes at arenaer utenfor Mysen også blir hyppig benyttet.

Vi ber i første omgang om at de interesserte går inn på våre nettsider www.teamkraft.no og leser seg litt opp. Utover det blir bloggene  nettstedet som kommer til å være vårt aktive forum fremover. www.teamkraftbloggen.wordpress.com og www.bjornheidenstrom.com

TeamKraft er nok mest kjent for sitt TeamTower som forøvrig er verdens høyeste i sitt slag. Tårnet har så langt blitt benyttet av ca 14000 mennesker siden vår oppstart 30 Mai 2003.

Men tårnet er kun en av flere aktiviteter som vi har i vår portefølje. Foredrag/forelesning, mestring/samarbeidsøvelser, Equilibria`s E-farge indikator (www.equilibria.vg), gode og sosiale arenaer benyttes for å sette isammen tilbud ved forespørsel fra grupper som er nye el. har besøkt oss tidligere. Tidsforbruk er alt ifra 2-3 timer til flere dagers samling.

Fredriksten Festning i Halden er vår nyeste arena etter at vi valgte å etablere oss med kontor der tidligere i år. Kaserna www.kaserna.no og www.sykkelreiser.no er gode sampartnere her nede.

Forrige dagen la jeg ut en blogg fra Fredriksten. Økonor var kunde. En ettermiddag/kveld med aktiviteter og god mat var forespørselen fra kunden. Kaserna skulle stå for lokaler, mat og drikke. TeamKraft for aktiviteter. Vel gjennomført ba vi om en liten tilbakemelding på det hele. Her kommer svaret:

Det gikk kjempefint. Nydelig mat og velykkede aktiviteter ute i regnvær. Dere har en god partner på aktiviteter, dette kommer vi til å anbefale videre.
Dette ble en fin dag og kveld for oss alle. Med vennlig hilsen Lena Karlsen, daglig leder Økonor Halden.

Igjen meget god tilbakemelding ifra kunder som ber om våre tjenester.

Dagens kollasj viser Innovi www.innovi.no som var på dagsbesøk her på Slettevold tidligere i høst.

Innovi hadde bedt om en dag med teori igjennom E-farge indikatoren,  foredrag med Bjørn omkring «Kommunikasjon er ikke dumt» (ett av tre foredrag som Bjørn holder pr idag), samt praktiske øvelser igjennom, Magic Stick, Haisommer, Sabotøren, for å nevne noe. En god lunch ble servert midveis i seansen.

Tilbakemeldingene er nær sagt kun positive. 12 personer gjennomførte E-farge indikator tidlig på dagen, lyttet til Bjørn og var aktivt med under de praktiske øvelsene: Vi velger ut etpar tilbakemeldinger:

Vi så at vi var forskjellige og hadde ulike behov, og jeg håper at dette vil bli husket fremover. Vi trenger ulike tilbakemeldinger og løser ting ulikt uten at noe nødvendigvis er feil. Jeg er klar for mer av dette, og jeg tror at det er nyttig for oss alle sammen. MONA.

Min opplevelse av dagen var at dette var et konsept som fortalte meg endel om meg selv og at jeg samtidig fikk ett litt annet syn på mine kolleger. Jeg føler at gjennom videre kursing så vil INNOVI AS stå sterkere og mer samlet i fremtiden.
Jeg tror gjennom dette arbeidet at vi alle kommer til å bli mer beviste på våre roller i bedriften. Mangfoldet bør dyrkes slik at vårt arbeide med å gjøre INNOVI til den foretrukne attføringsbedrift i distriktet blir en suksess.
Jeg ønsker et videre samarbeide med TeamKraft. JOHN K.

Tilslutt tar vi med ett lite sitat ifra en artikkel som ble skrevet om oss for noen år siden: På Slettevold gård og TeamKraft i Mysen er det individet som står i fokus. Det betyr ikke at det ikke er snakk om teambygging og samspill men i bunnen for aktivitetene ligger anerkjennelsen av at alle mennesker er forskjellige, med forskjellige egenskaper, interesser og behov.

MESTRING,GLEDE, OG FELLESKAP er viktige ord som går igjen hos oss.

Heng med!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s