Dette blir spennende!!

God kveld!

Har nettopp fått med meg innslaget fra Nrk 1 sport`n omkring våre hoppere og forandringer som gjøres. Ting vil nødvendigvis ta noe tid som vår nye hopptrener Alexander Støckl utrykker det. Fortsett å stå på, ha trua og dere vil lykkes.

Anette ser ut til å «trives» med justeringene, og resultatene uteblir ikke.

Vi vil imidlertid får gratulere med en ny og viktig sponsor. Riks-tv «fallt» på plass igår. Med Nrk tett på, Riks-tv og Vg som sponsorer tyder det på at medie dekning og profilering av våre hoppvenner vil bli «ganske så bra» utover i sesongen.

Vi i TeamKraft gleder oss til fortsettelsen og er utrolig glade for å kunne være med i en gruppe som står for verdier som er «hånd i hanske» med våre. Dette blir spennende!

Billedkollasjen viser hoppere, trenere, ledere, lokale publikum, Even Elvenes som god speaker og tilrettelegger på Mysen stadion,under landslagenes samling 17-19.8.2011.

Innsatsen på topp. Været var på vår side og rammen rundt det hele var veldig bra. Bildene tatt av Egil Jakobsen forteller sitt.

Å ha ett bredt og godt samarbeide med lokale aktører er meget viktig når vi får besøk ifra våre hoppvenner. Igjennom dem kommer også presse og media, noe som er meget viktig for et lite sted som jo Mysen (med hånden på hjertet) er.

Vi ønsker nok engang våre hoppere lykke til med vintersesongen. Jentene skal ut i historiens første World Cup. Med de nevnte aktører vil dere blir fulgt tettere enn noen gang. Mitt tips. Dere vil blir populære! Bruk det for det det er verdt jenter.

TeamKraft henger med!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s