«På tråkka»

Tirsdag var vi på Momarken travbane for å se SHE`S THE ONLY ONE, andelshesten som har rukket å bli 4 år. Gamle som unge er med. Første start med Steinlager`s faste kusk igjennom mange år Per Oleg Midtfjeld i sulkyen.

Her ser en også samhold, glede, felleskap, oppturer og nedturer.

Hesten innfridde med en flott tredjeplass. Andelslaget på 10 personer var kjempefornøyd. Det blir ikke siste gang de er isammen «på tråkka» for å følge hesten til nye flotte plasseringer.

Får vi NM-på ski til Eidsberg og Marker vil Momarken være hovedarena for det hele. Momarken har mange muligheter og fortjener å bli brukt i langt større grad enn nå.

Tidligere var «tråkka» samleplass for mange hundre, ja tusenvis av mennesker når travhester og kusker var i banen. Nå er det de mest ivrige som er igjen og antallet besøkende er ikke overveldende.

Går vi isammen og arrangerer event`s og arrangement mener vi at også flere mennesker vil løsrive seg fra både tv og data. Det er derfor meget viktig at noen tør å ta initiativ til å fremme litt nye tanker og ideer.

Vi håper på flere andelslag. Vi håper at flere skal kunne ta del i den glede som kan skapes igjennom felles samlinger enten det er for å se på to el. firbeinte i banen.

Vi i TeamKraft ønsker alle lykke til med videre fremdrift ifht. Nm på ski 2014. Bygda vår trenger nytenkning og kreative personer som tør å satse litt utradisjonellt. Vi har mange og gode krefter som både kan og vil mye både i Eidsberg og Indre Østfold forøvrig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s