Markedsverdi??

Hvor stor markedsverdi er det i bildet under?

I forbindelse med  «Norge på langs» 2011 har Theshirt og prosjektet blitt behørlig presantert igjennom presse og media. Målet er enkelt; få oppmerksomhet for 42 millioner på flukt og minerydding. Oppmerksomhet gir involvering og penger til de gode sakene.

Man søker  partnere og kommersielle hjelpere – og de måler synlighet….

Bjørn nådde utrolige ca. 2 milliarder mennesker, med sending i 85 land under sin tur fra Nobels fredsenter i Oslo til Sør Afrika og fotball-vm i 2010.

Iår har prosjektet besøkt Norge. Gode følgesvenner har blitt behørlig presantert en rekke ganger. Drakta`s hvileplass og hjem her på Mysen har blitt nevnt gjentatte ganger i nevnte medier. Status pr idag er ett 40-tall`s oppslag i lokalaviser, 5-6 innslag i Nrk, Tv2, intervjuer i riks-radio, lokalradio etc, vi er samtidig fulgt av tusenvis av mennesker på våre sosiale medier. Flere tusen mennesker har sett Theshirt, bil og henger.

Vi går nå inn i en fase hvor nettopp markesverdien på oppslag/innslag skal vurderes. Jeg med flere er nok ikke helt klar over verdien i publisiteten som Theshirt skaper og skaffer. Tenk dere! Hva skal til for å få ut lokalpressen til ett lokalt arrangement. Hva skal til for å lokke rikspressen ut til ett lokalt arrangement i ei lita bygd ett eller annet sted i Norge osv.osv.

Mange kan nok se med misunnelsens blikk på det som Bjørn og prosjektet skaper. Det er ikke så mange som får dette til. Selv betegner han Theshirt» som ett type «mediemonster», noe jeg er helt enig i. Og folkens, dette vil garantert fortsette.

Derfor skal det bli meget interessant å høre hva fagfolk vurderer Theshirt`s reklame og markedsverdi til.

Det er ingen som kan si annet enn at Theshirt involverer, engasjerer, skaper glede, samhold og felleskap. Flere tusen bilder og timesvis med film er gode bevis på at dette fungerer. De som sier noe annet, Janteloven har vi hørt om den??

Følg oss videre kjære venner på tidligere nevnte blogger og nettsider. Neste tur planlegges til EM-fotball i Ukraina/Polen 2012.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s