En flott avslutning!!

«Norge på ekstra langs» 2011 er tilbakelagt. Igår var bil, drakt, henger, Bjørn og undertegnede på Hønefoss. Per Erik Skjolden i Ring forsikring er en av Assurandørkjedens medlemmer.

Drakta skulle opp ifm. hjemmelagets kamp mot Sandnes/Lyn på
AKA-stadion. Toppkampen i Addecoligaen endte med 1-0 til hjemmelaget. Theshirt har ennå tilgode «å tape». På samtlige arenaer hvor drakta har vært på besøk har hjemmelaget «dratt iland seieren»!!

En stor takk til Svein Lafton som tydligvis er hjemmelagets «potet». Her var alt lagt tilrette fra A-Å. Lifter var på plass, Nrk ventet Bjørn i pausen, 10 nye drakter ble overrakt+++.

Per Erik m/kolleger ifra Assurandør skal også takkes!. Vi har hatt en god dialog med Per i lang tid. På fjerde forsøk kunne vi rulle inn i Hønefoss. Tre ganger har vi som dere forstår måttet avlyse vår tur til Buskerud. Gårsdagens meget vellykkede tur til Hønefoss varmet derfor ekstra godt.

Grunnet regn og derfor fuktig drakt fikk jeg god hjelp fra crewet på garden når vi kom hjem. Inn på låven, ut på gulv og bord for tørk. Hopp og sprett med kamera og kropp, før lyset ble slått av.

Idag måler drakta ca 15X20 meter. Hvor stor den er neste gang den skal vises frem gjenstår å se. At Theshirt er betydlig større vet vi med sikkerhet.

Følg oss videre på http://www.theshirt.no http://www.teamkraftbloggen.wordpress.com og diverse blogger som vil komme etterhvert. Theshirt fortsetter å vokse , involvere og engasjere. Vi tar imot nye signerte drakter 24 timer i døgnet.

Takk til alle som har fulgt oss under Norge på langs 2011.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s