Ta deg 5 minutter!!!

God kveld igjen!

Boka heter HJEMMET OG VI. Den ble kjøpt på Sakrisøy Antikk og Brukt på Reine i Lofoten den 5.7. 2011 hos Dagmar, under vår tur «Norge på langs 2011» med Theshirt.

I FORORDET står det å lese:

Når vi strever med våre vanskeligheter, har vi lett for å tro at bare VI har det nettopp slik. Og kanskje sender vi en misunnelig tanke i retning av noen som ser ut til å «ha det veldig godt». Men i virkeligheten har alle sine større og mindre problemer, og for de flestes vedkommende er disse felles. Når vi diskuterer dem åpent, og gjerne forteller andre hvordan vi har løst våre, kan vi være til stor hjelp for hverandre. Vi oppdager stimulansen i vanskelighetene. De utvikler vår oppfinnsomhet, løser opp for kraftreserver vi ikke visste om engang, og styrker vår forståelse for andre mennesker.
Vår tids store tekniske oppfinnelser burde gjøre det lettere for oss å leve. Men ordene «JEG HAR IKKE TID» er visst aldri brukt så meget som nå. Kravene til alt vi må kunne, alt vi må følge med i, har økt, og vi vi må derfor prøve å legge om vår livsførsel etter den nye tiden, prøve å sjalte ut de kravene som ingen berettigelse har, få mer tid til å glede oss over livet og ikke bare oppholde det!
En tid trodde vi at alt som kunne foregå kollektivt, under helt vitenskapelig kontroll, skulle løse de fleste vanskelighetene for hjemmene. Men det har vist seg at hverken vitenskap eller
revolusjonerende oppfinnelser kan erstatte et godt hjems kjærlighet og trygghet og grunnlaget det gir for en harmonisk utvikling. Og så står det til foreldrene å forsøke å gi barna trygghet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s