Støtt opp!

Gi oss garantier og søknad til tidenes NM på ski vll bli sendt inn til Norges Skiforbund innen tidsfrist.

Å jobbe med og for innovasjon krever tid, penger, ståpåvilje, oppturer, nedturer, og ikke minst mennesker som evner å gi påfyll i hverdagen. Gjengen som jobber med ideene rundt ett historisk NM på ski lagt til Indre Østfold gjør dette for å sette en region på kartet. Dette er innovasjon!

Skal en få noe, må en også gi noe. Dersom vi skal kunne trekke flere mennesker til Indre-regionen MÅ det være noen som virkelig tør å sette denne type ideer «ut til høring»

Det er ingen garanti at ett NM på ski vil havne i Indre Østfold i 2014. Men ordtaket «den som intet våger intet vinner» fortjener iallefall en sjanse opp imot andre søknader som vil foreligge for NM dette året

Så langt viser entusiastiske og positive skriv i lokalpressen at det helt klart er flere enn «prosjektgruppa» som har tro på dette.

Hermod Bjørkestøl fra skiforbundet har vært her ved flere anledninger. Han er meget fornøyd med det han har sett så langt, men peker helt riktig på at garantier må foreligge før en søknad vil bli tatt til følge.

Støtt opp om en søknad til ett historisk NM-på ski 2014.

Takker på forhånd!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s