Pressen dukker opp!!

Hei!

På hopplandslagenes samling dag 2, var det berammet «åpning for pressen» kl 1500. Pressen lever jo sitt eget liv. Det er derfor alltid spennende å se hvem som dukker opp.

For vårt lille firma som holder til i en liten by kallt Mysen kreves ialefall tre tilng for å lykkes. Markedsføring, markedsføring og markedsføring.

Når da Nrk riks, Vg, Dagbladet, Tv2, Drammens Budstikke, vår lokale Indre Smaalenene avis dukker opp vet vi at dette betyr bred og god drahjelp ifht. «de tre nevnte».

Bildene er hentet ifra aviser og nett. Når jeg beveger meg til Drammen (på nettet) dukker en «filmsnutt» fra Bragenes torg opp. Her var vi med TheShirt den 6.7.2011 som en av de siste stedene som ble besøkt under vår reise Norge på langs 2011. (www.drammenstidene.no).

Torsdag var det Siren og Bjørn som hadde ansvar og «regi» på garden. Bilder fra fotballmatchen på ettermiddagen mot lokale helter. Foredrag med Bjørn på Høytorp Fort (www.hoytorp.no) på kvelden vil dukke opp etterhvert.

Lefdahl (www.lefdahl.no) var en av flere sponsorer som bidro med hjelp under vår reise igjennom vårt langstrakte land. Bjørn fikk sin Canon og jeg fikk min. Torsdag gjorde Bjørn flere blinkskudd fra hofta med sitt kamera på Mysen. Jeg hadde mitt på Lillehammer. Her ble det flittig brukt opp imot Norengros samling for sine ansatte. (se neste blogg).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s