Hopplandslagene besøker oss igjen!

Hei og god lørdag!

En innholdsrik uke for ett lite firma på Mysen. Vi er ydmyke og vil på ingen måte gi inntrykk av at vi sitter på noen «fasit», men tilbakemeldinger gir oss iallefall en pekepinn på at vi har et konsept som vi på mange måter kan være stolte av. NOE riktig vet vi at vi gjør!

Hopplandslagene hadde meldt inn tre dagers samling tidligere iår. Nå var tiden inne for å ta imot utøverne som utgjør våre landslag både på kvinne og herresiden i 2011/12 sesongen.

Noen nye fjes var det. Trenere er byttet ut og erstattet med nye. Våre utøvere har også hatt noe skifte, men ikke mange.

Anette, Maren, Silje, Line, Gyda og Jenny med Christian og Magnus utgjør årets «kvinnetropp». Anders, Tom, Andreas, Bjørn Einar, Ole Marius, Rune, Johan, med Alexander og Erik utgjør herretroppen. Arne sponsor, Tore rekrutt og Clas Brede sportssjef har på lik linje med flere av de andre vært med i norsk hoppsport i mange år.

Snart 4 års samarbeide er tilbakelagt. Det nytter å tenkte
langsiktig. Vi skal ikke forskuttere hverken det ene eller det andre, men mener at Hoppnorge gjør mye riktig i sin satsning. De har sine Hoppskrifter. De følger en tråd som vi i TeamKraft nok etterlyser i endel andre fora. Å holde på utøvere, gode medarbeidere ett godt felleskap oa. er i vårt samfunn en «kamp» som alle vel føler på kroppen nærmest daglig. For å få dette til må hver og en av oss bidra hele tiden.

Det er derfor veldig gledelig å få positive og rosende ord ifra våre hoppvenner hver gang de besøker oss på Mysen.

Denne billedkollasjen er fra onsdag. Johan og Anders tester piano og stemme. Tom er noe fortumlet etter 45 min. i floatingkaret. Nrk`s sportsjef Rune Haug gir noen tilbakemeldinger om tingenes tilstand opp imot presse og media. Spenst er viktig i hopp. Tester gjennomføres med trenerne tett på. Siren sørger for at det er nok frukt på bordet. Clas Brede har nok å gjøre ifht. hopp året igjennom, for å nevne noe.

Det er mye som skal klaffe dersom en skal lykkes som
toppidrettsutøver. Miljøet en har med og rundt seg er derfor megaviktig for at en skal kunne nå sine mål. Vi i TeamKraft er glad for at vi kan være med å bidra, som en av flere aktører opp imot flotte ambassadører for norsk toppidrett.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s