Kom igjen folkens!

Først ca 4 timer på sykkelsetet med kurs for morgendagens event på Bragenes torg i Drammen. Deretter tilbake til Notodden Spenst og spinningtime for ca 25 ivrige trimmere. 1 time med Bjørn som instruktør hvor han fenger sine spinningkollegaer med historier fra hans 333 dagers sykkeltur fra Oslo til Sør Afrika ifjor. Igjen. Vi har masse å gå på når det gjelder å hente energi ifra seg selv og igjennom andre.
Timen er en time med påfyll. Husk at du er den viktigste personen i ditt liv! Det er ikke egoisme i å koble av med en trimøkt noen timer i uka. Det er sunn fornuft. Positive mennesker skaper positive arenaer. Takk igjen til Bjørn. og lykke til med trimmen i sommer.
Få dager igjen til vi entrer Mysen. Følg oss til døra og videre mot event og utfordringer på våre nettsider og blogger. Takk fra Hokksund!
Sendt fra min Nokia-telefon. Jeg er @teamkraft på Twitter, teamkraftbloggen.wordpress.com på nett, hjemmesiden er http://www.teamkraft.no og bilder legges ut på flickr.com/teamkraft

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s