Fra Vrådal til Sauherad!

God morgen! Igår var drakta igjen meget populær da den ble vist frem under årets fotballskole i Vrådal. Ca 250 unger stimlet rundt Theshirt, samtidig som Bjørn fortalte litt om seg selv og historien bak prosjektet. Hans positivitet og glede ble behørlig lagt merke til, igjennom uttalelser som kom og stor applaus når seansen var over.
Deretter bar det mot Sauherad og Nordsjø ferieland hvor drakta igjen ble spent opp imellom to lifter.
Foredrag for bl.a ordfører og kretsens fotballeder som kjente Bjørn fra tidligere. Ca 25-30 personer lyttet og var meget imponert over Bjørn’s reise og prosjekt. Draktas budskap og mening er iferd med å få flere og flere tilhengere også i Norge.
Følg oss videre mot helgas avslutning på Mysen og TeamKraft. Men det skjer ennå mye positivt før gode hjelpere og venner tar oss imot der. http://www.theshirt.no er verdt å lese daglig. Underliggendd blogger er med og kommer sterkere tilbake. Det er mye historie og bilder som er lagret.
Sendt fra min Nokia-telefon. Jeg er @teamkraft på Twitter, teamkraftbloggen.wordpress.com på nett, hjemmesiden er http://www.teamkraft.no og bilder legges ut på flickr.com/teamkraft

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s