Stopp Bjørn!!

Nrk P1 ringer opp på morningen og vil ha Bjørn i tale imellom 11 og 13.
Vi er på veg fra Brekk og Botnen camping. Inn i nye fjellområder med flere klatreetapper og meget «usikker»dekning på mobil og nett. Det er viktig å rekke frem til Knarvik, samtidig som det er viktig å holde pressen varm. Uten dem vil vi ikke hverken nå ut med det vi bedriver el ha dokumentasjon god nok når tiden for evaluering er inne. Vi drar inn i fjellheimen og satser på at det ordner seg for snille gutter.
Ca. kl 1148 piper det i mobilen. Bjørn skal på kl 1152. Jeg ut av bilen, passer glimrende med en buss-stopp i en hard motbakke og roper «stopp Bjørn du skal på».
Så er det inn på brisken i leskuret frem med kart og svare som best en kan på direktesendt radio. Ikke tid til hverken stemmetest, gjennomgang av manus el. «sminke». Bjørn kan og kjenner pressen. Spørsmål på direkten må svarer på direkten. Kan ikke si kutt, vi tar det omigjen.
For en som sitter å hører på kan et intervju oppfattes og tolkes på flere måter. Det som er viktig er å sette seg inn i intervjuobjektets situasjon. Å være på direkten enten på radio el tv krever sitt.
Fra vårt ståsted er vi meget glad for at pressen ringer og er interessert i Theshirt og prosjektet. Skal dette leve videre er det viktig å ha glimt i øyet og en porsjon humor liggende på lur i nær sagt enhver sammenheng. Dette trenger mange av oss i en hektisk og tildels stresset tilværelse.
Bjørn er en påfyller. Tappere har vi nok av derute. Jo flere påfyllere desto bedre. Her har mange mye å lære fra og av guten som tråkker «Norge ekstra på langs» ,meg selv medregnet.
Vi komp frem til Gjermund i Assurandør og Knarvik hvor de holder hus. Drakta i kjøpesenteret og mere presse på plass. Denne gang noe bedre tid til svar, motspørsmål og bildetagning av en sliten syklist som igjen rakk frem i tide. (Sogndal riktignok noe forsinket).
Følg oss videre mot Stavanger og Bryne på http://www.theshirt.no og underliggende blogger. Vi takker igjen!
Sendt fra min Nokia-telefon. Jeg er @teamkraft på Twitter, teamkraftbloggen.wordpress.com på nett, hjemmesiden er http://www.teamkraft.no og bilder legges ut på flickr.com/teamkraft

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s